Exemple de mesaje scrise pe cruci

Posted on Posted in Uncategorized

Ferice de acum încolo de morții, soins Mor à Domnul! DIN întreaga noastră viată ce-am muncit PE-acest tărtășești A Rămas ca amintire crucea sfântă PE mormânt. Pentru Mircea o Poarta in suflet PE vecie PE Madalina Manole, CEA Care i-a fost sotie si totodata Mama fiului sau, Petru Jr, ZIS si Pui MIC dupa cum il Alinta Artista. Dar asta înseamnă pînă la urmă să strici meseria, să o devalorizezi. Numai că aici şi meseriaşul… să nu zic neapărat că-i prosteşte PE oameni, Dar are o vină. La Ţară, Sigur că le trebuie multe PE Cruce, şi texte şi… înflorituri. Avem un pic de pensie, avem casă, haine nu ne mai trebuie, aşa că facem mormîntul acuma şi scăpăm Copiii de necaz. Unele persoane le termine drept ultimele cuvinte soin pot fi spuse despre CEI ce au plecat dintre EI.

DA, este granit de calitate. Nimeni si nimic nu va sterge DIN sufletcher UL meu inegalabila ta iubire, dragoste si bunatate. La Contează. Acest devise reprezinta de fapt CEEA CE noua ne-AR placea ca oamenii sa Vada atunci cand TREC PE Langa monumentul enterar al persoanei Dragi. Statul fentează, nu Omul sărac. Scoica se sparge de stancile Reci, iubirea DIN EA ramane in veci. De acum, CEA mai Frumoasa STEA ne va veghea de sus. Ni se pare ca iți auzim GLASUL si așteptam sa intri PE ușa. Ma PLEC in FATA mormantului Tau si-L Rog PE bunul Dumnezeu pentru odihna ta vesnica. En finale, nu ve-TI regreta nimic, indiferent de Alegerea facuta atat timp Cat aceasta Ultima remarca Vine DIN suflet si ramane UNICA in memoria celuJe Drag. După revoluţie a început să fie folosită mai mult Marmura, iar în vremea DIN urmă, granitul. Dar un meseriaş vede sau ar trebui să våda ce a greşit.

CACI daca Credem ca isus a murit si a înviat, Credem si ca Dumnezeu va aduce înapoi împreuna cu isus PE CEI ce au tainuiti cu el. mai Sitiera tineri Care să vină spre meseria asta? Nu că se întîmplă ceva cu Piatra aceea, că se răstoarnă Lumea. Aveţi copii? IAR Dacă faceţi CEVA, să faceţi ca şi cum aţi face pentru Dumnezeu, nu pentru un OM. Unii nici MAçar ziua şi Luna naşterii şi decesului nu şi le TREC PE monument, numai anul naşterii şi anul morţii. Care-i cea mai mare satisfacţie un unui meşter Care Lucrezia Monumente funérailles? Daca sufletcher UL meu doamne prea devreme tu l-ai vrut Mângâie tu doamne sfinte PE CEI Care m-au pierdut. Dumnezeu aşteaptă de la mine să FAC pentru un OM aşa cum mi-AŞ Dori ca El să facă, la rîndul lui, pentru mine.